Receptář přípravy pokrmů : hlavní jídla - maso /

Hlavní autor: Formáčková, Marie, 1952-
Jazyk: Čeština
Vydáno: [Praha] : Euroinstitut.eu spol. s r.o., [2018?]-
Vydání: 1. vydání
Edice: Calcula (Evropská asociace pro fototerapii)
Témata:
Fyzický popis: ^^^svazky : barevné ilustrace ; 21 cm
Odebírané svazky: 1-

Z důvodu pandemické situace a pro velký zájem převyšující naše kapacity jsme nuceni dočasně pozastavit službu čtenářské digitalizace. Omlouváme se za komplikace, vaše návrhy budeme opět přijímat, jakmile situace dovolí.

Knihy
Uloženo v:

status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 24 hodin
1. díl 2-1416.405