Metodika pro určení obsahu čisté svalové bílkoviny v masných výrobcích : uplatněná certifikovaná metodika /

Hlavní autor: Jírů, Monika
Korporativní autor: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin
Další autoři: Kocourek, Vladimír, 1952-, Hajšlová, Jana, 1952-, Stránská, Milena, 1982-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2018
Témata:
Fyzický popis: 1 CD-ROM (34 stran) : barevné ilustrace ; 12 cm
Knihy
Uloženo v:

status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Vazba začala
Stud. periodik / 2. p.
Sklad / do 1 hodiny
CDR-1431.049