Plukovník generálního štábu Ján Kukliš /

Hlavní autor: Vaňourek, Martin, 1968-
Jazyk: Slovenština
Čeština
Vydáno: Mohelnice : Martin Vaňourek, 2019
Vydání: Vydání I.
Témata:
Fyzický popis: 151 stran : ilustrace, portréty ; 21 cm
Knihy
Uloženo v:
LEADER 02070nam a2200589 i 4500
001 nkc20193121955
003 CZ PrNK
005 20190925092158.0
007 ta
008 190807s2019 xr ac e 000 0bcze
015 |a cnb003121955 
020 |a 978-80-88028-11-6  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)1122795366 
040 |a OLA001  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze  |a slo 
043 |a e-xo--- 
045 |a x-y- 
072 7 |a 355/359  |x Vojenství. Obrana země. Ozbrojené síly  |2 Konspekt  |9 15 
072 7 |a 929  |x Biografie  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a 355.084  |2 MRF 
080 |a 355.48(100)"1939/1945"  |2 MRF 
080 |a 355.426(437.6)"1944"  |2 MRF 
080 |a 929  |2 MRF 
080 |a (437.6)  |2 MRF 
080 |a (092)  |2 MRF 
100 1 |a Vaňourek, Martin,  |d 1968-  |7 jn20001227703  |4 aut 
245 1 0 |a Plukovník generálního štábu Ján Kukliš /  |c Martin Vaňourek 
250 |a Vydání I. 
264 1 |a Mohelnice :  |b Martin Vaňourek,  |c 2019 
300 |a 151 stran :  |b ilustrace, portréty ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a Částečně slovenský text 
600 1 7 |a Kukliš, Ján,  |d 1913-2003  |7 jo20191048998  |2 czenas 
648 4 |a 1913-2003 
648 7 |a 20.-21. století  |7 ch462155  |2 czenas 
650 0 7 |a plukovníci  |7 ph188886  |z Slovensko  |y 20.-21. století  |2 czenas 
650 0 7 |a druhá světová válka (1939-1945)  |7 ph117270  |z Slovensko  |2 czenas 
650 0 7 |a Slovenské národní povstání (1944)  |7 ph173219  |2 czenas 
650 0 9 |a colonels  |z Slovakia  |y 20th-21st centuries  |2 eczenas 
650 0 9 |a World War (1939-1945)  |z Slovakia  |2 eczenas 
650 0 9 |a Slovak uprising (1944)  |2 eczenas 
655 7 |a biografie  |7 fd131909  |2 czenas 
655 9 |a biography  |2 eczenas 
910 2 |a BOA001  |b 2-1432.857 
928 1 |a Vaňourek Martin. Mohelnice 
990 |a BK 
995 |a 01 
991 |b 201909  |c NOV 
996 6 |b 2610793100  |c 2-1432.857  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |p p.v.  |w 001751972  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P