[Duchownj Zbranj a Pokladů wěčných Pokogik : Plný překrásných, Horliwo - wraucých Modliteb, kteréž Rano, o Poledni, pred Gjdlem, po Gjdle, o Nessporjch, Wečer, y giným časem, w Neděli y giné dny, též w každé přjpadnosti, řjkané býti mohau. K tomu připogena sau, rozličná a přepoťěssená z Pjsem S. y ginych Mužů nábožných, wybrána Propowěděnj wsse z neylepssjch, a w Duchu horliwěgssjch Spisů, starých y nowých, w gedno s pilnosti shledané, a na čtyrj rozličné Djly, neyprw na swětľo wydáne

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Johann Eichhorn, zemř. 1564
Další autoři
Michal Láni, -asi 1708
Johann Jakob Rambach, 1693-1735
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
24, 272 s. ; 8°
Vydáno
Halle : Gebauer, Johann Justin, 1744
Témata
Popis jednotky
Výzdoba: Vlysy, viněty
Obsah
Přítisk 1, Pjsně Křestanské podle Pořádku předcházegicých čtyr Djlů tohoto Duchownjho Zbraně a Pokladu wěčných Pokogjka, Z prostředku Modliteb, mezy kterýmiž v prwnj Edicy stály, wybrané, a k přjhodněgssimu Vžjwánj, s několik od ginud připogenými obzwlásstně wytjsstěné. -- 200, [8] s.
Přítisk 2, Ewangelicky Budič Srdce, záležegjcý w Ssesti Lástkáh Gako gsau: I. Spostičké a kratičké Nawedenj ku Křesťanstwj. II. Spasytedlné Zkussowánj nyněgssjho Křesťanstwj mnohých dussj. III. Obhágenj prawého Křesťanstwj proti 133. obecným wýmluwám. IV. Ewangelické Namlauwánj k prawému Křesťanstwj. V. Spasytedlné Probuzenj k horliwosti w Křesťanstwj. VI. Milostiwé Nawsstjwenj Boží k spasytedlné Wystraze a Přjprawě k nastáwagjcym saudum. -- 134 s.
Citace/reference
Knihopis,
Vazba
Původní kožená vazba, rámce, mosazné rožnice a terče, defektní spony
Vada nebo poškození
Chybí titulní strana a v 2. přídavku s. 35/36

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
stud. ST
Sklad / do násl. otevíracího dne
ST1-0036.173

Přívazky