Le Nouveau Cuisinier Royal Et Bourgeois : Qui Apprend A Ordonner Toute sorte de Repas en gras & en maigre, & la meilleure maniere des Ragoûts les plus délicats & les plus à la mode; & toutes sortes de Pâtisseries: avec des nouveaux desseins de Tables. Ouvrage très-utile dans les Familles, aux Maitres d'Hôtels et Officiers de Cuisine. Tome Premier

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
François Massialot, asi 1660-1733
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
[10], 500, [24] s., [11] příl. ; 8°
Vydáno
Paris : Prudhomme, Claude, 1723
Témata
Popis jednotky
Výzdoba: Signet (ruce), vlysy, viněty, iniciála, na přílohách schematické nákresy (prostírání stolů)
Citace/reference
BNF
Barbier, A.A. Dictionnaire des ouvrages anonymes,
Historie vlastnictví
Provenience: [razítko] [Zámecká knihovna Chorinských z Veselí nad Moravou] Saal: Bib, Kasten: VII, Fach: D, Nr. 15
Vazba
Původní kožená vazba se zlaceným hřbetem

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
stud. ST
Sklad / do násl. otevíracího dne
ST1-0221.296,1