Mein eigenes geprüftes Kochbuch. vierter und letzter Theil, enthaltend eine ganz neue Sammlung der ausgesuchtesten, niedlichsten und besten Speisen: von verschiedenen Gattungen Suppen, Fleischspeisen, Zuspeisen an Fleischtägen, Pasteten, Teigen, Mehl- und Fastenspeisen, Fischen, Köchen, Wandeln, Torten, Backereyen, gesulzten Speisen, Sulzen und Säften

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Maria Anna Rudisch
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
[20], 235 s. ; 8°
Vydáno
Wien : Ghelen, Johann Peter van - dědici, 1799
Témata
Popis jednotky
Výzdoba: Vlys, ozdobné linky
Vazba
Původní papírová vazba
Vada nebo poškození
Chyba ve vazbě, poslední dva (nečíslované) listy z úvodního obsahu jsou vevázány až mezi stranami 230-231

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
stud. ST
Sklad / do násl. otevíracího dne
ST1-0133.682,4