Die Kunst des Bierbrauens physisch- chemisch- ökonomisch beschrieben. Zweiter Theil

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Ondřej Poupě, 1753-1805
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
XX stran, 248 stran, 1 nečíslovaná strana ; 8° (19 cm)
Vydáno
Praha : Albrecht, Johann?, 1794
Témata
Popis jednotky
Výzdoba: Ozdobné linky
Citace/reference
BCBT,
Vada nebo poškození
Zatekliny, chybně vevázány strany předmluvy XVII/XVIII za s. 242, XIX/XX za s. 246 a Druckfehler před s. 247

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
stud. ST
Sklad / do násl. otevíracího dne
STTK-0069.505,1

Přívazky