Sušené ovoce

Chci si vypůjčit

Knížka popisuje metodu konzervace ovoce sušením.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
G. J. Kosolapova
Další autoři
N. V. Kuzněcova
Libuše Vlachová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
175 s. : barev. il. ; 20 cm
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1989
Vydání
1., dopl. vyd.
Popis jednotky
Přeloženo z ruštiny

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0957.568
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
TK-0244.068