Syřidla živočišná a mikrobiální

Chci si vypůjčit

Po výkladu o významu syřidel v mlékárenském průmyslu podávají autoři definici syřidlových enzymů, jejich vlastností a vysvětlují mechanismus působení syřidla na mléko. V dalších kapitolách probírají živočišná syřidla, technologiijejich výroby a techniku používání. Značnou pozornost věnují mikrobiálním syřidlům a kontrole celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloš Teplý, 1912-1983
Další autoři
Jana Havlová
Jaroslav Mašek, 1910-1981
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
287 s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1976
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
1700 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografie a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 000238310
003 CZ BrMZK
005 20120509091327.0
007 ta
008 950101s1976 xr a f 1 cze d
015 |a cnb000471682 
035 |a (OCoLC)42088846 
040 |a ABA001  |b cze  |c KLG001  |d ABA001 
041 0 |a cze  |b eng  |b fre  |b ger 
080 9 |a 637.33(024) 
100 1 |a Teplý, Miloš,  |d 1912-1983  |7 jk01132224  |4 aut 
245 1 0 |a Syřidla živočišná a mikrobiální /  |c Miloš Teplý, Jaroslav Mašek, Jana Havlová 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1976 
300 |a 287 s. :  |b il. ;  |c 8° 
490 1 |a Řada potravinářské literatury 
500 |a 1700 výt. 
504 |a Obsahuje bibliografie a rejstřík 
546 |a Anglické, francouzské a německé resumé 
700 1 |a Havlová, Jana  |7 jx20050922023  |4 aut 
700 1 |a Mašek, Jaroslav,  |d 1910-1981  |7 jk01080536  |4 aut 
830 0 |a Řada potravinářské literatury 
910 |a BOA001  |b 2-0756.721 
990 |a BK 
991 |b 201205 
996 7 |b 2619901252  |c 2-0756.721  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 19  |w 000238310  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000238310.MZK50000238310000010