Syřidla živočišná a mikrobiální
Po výkladu o významu syřidel v mlékárenském průmyslu podávají autoři definici syřidlových enzymů, jejich vlastností a vysvětlují mechanismus působení syřidla na mléko. V dalších kapitolách probírají živočišná syřidla, technologiijejich výroby a techniku používání. Značnou pozornost věnují mikrobiálním syřidlům a kontrole … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 287 s. : il. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1976
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Popis jednotky
- 1700 výt.
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografie a rejstřík
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a22000002a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000238310 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20120509091327.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 950101s1976 xr a f 1 cze d | ||
015 | |a cnb000471682 | ||
035 | |a (OCoLC)42088846 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |c KLG001 |d ABA001 | ||
041 | 0 | |a cze |b eng |b fre |b ger | |
080 | 9 | |a 637.33(024) | |
100 | 1 | |a Teplý, Miloš, |d 1912-1983 |7 jk01132224 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Syřidla živočišná a mikrobiální / |c Miloš Teplý, Jaroslav Mašek, Jana Havlová |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní nakladatelství technické literatury, |c 1976 | ||
300 | |a 287 s. : |b il. ; |c 8° | ||
490 | 1 | |a Řada potravinářské literatury | |
500 | |a 1700 výt. | ||
504 | |a Obsahuje bibliografie a rejstřík | ||
546 | |a Anglické, francouzské a německé resumé | ||
700 | 1 | |a Havlová, Jana |7 jx20050922023 |4 aut | |
700 | 1 | |a Mašek, Jaroslav, |d 1910-1981 |7 jk01080536 |4 aut | |
830 | 0 | |a Řada potravinářské literatury | |
910 | |a BOA001 |b 2-0756.721 | ||
990 | |a BK | ||
991 | |b 201205 | ||
996 | 7 | |b 2619901252 |c 2-0756.721 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 19 |w 000238310 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01000238310.MZK50000238310000010 |