O účinnosti filtračních enzymů při pektolyse ovocných šťáv

Get it

Úzce zaměřená studie snažící se přispět k ekonomisaci a usnadnění vyčiřujících procesů, které bývají ve šťávařské praxi jednou z nejnákladnějších a mnohdy i nejméně úspěšných výrobních fází. Ježto nebývajípodle nichž je třeba při aplikaci přípravků - pektolytických (filtračních) enzymů - postupovat, byla provedena full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Vladimír Kyzlink, 1915-2008
Document Type
Books
Physical Description
71 stran : il. ; 8°
Published
Praha : Průmyslové vydavatelství, 1950
Edition
1. vydání
Series
Knižnice průmyslu výživy
Item Description
1000 výt.
Suggest for digitization
Suggest for digitization

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0255.725