Vaříme s Helenou Růžičkovou : králičí, zaječí a krůtí speciality

Chci si vypůjčit

Oblíbená herečka a skvělá kuchařka Helena Růžičková předkládá vyzkoušené králičí, zaječí a krůtí speciality. Celkem 362 osvědčených receptů - jak sama říká - "Nemusím upozorňovat na to, že co krátce běhá po světě je nejzdravější pro lidský organismus a bílé maso se podává nemocným a malým dětem."

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Helena Růžičková, 1936-2004
Další autoři
Pavel Dvořák
Antonín Stoják, 1948-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
175 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Třebíč : D. Rybníček, 2000
Vydání
Vyd. 1.
Témata
ISBN
80-7268-110-9

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1081.032