Zelená kuchyně

Chci si vypůjčit

Zajímavá publikace, seznamující s potravinovými zdroji zelené kuchyně. Součástí jsou i recepty na přípravu jídel. Obsah: Puvodem jsme vegetariáni, Zelený zdroj života, Živá chemická továrna, Z přírody do zahrad a polí, Plodiny moderního člověka, Zjevné kvality a skryté vady, Doprava, skladování a úprava, Jen tak pro pořádek.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Sergej Michajlovič Skornjakov
Další autoři
Václav Větvička, 1954-
Jan Jeník, 1929-2022
Edita Plicková, 1940-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
399 s. : barev. il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Lidové nakladatelství, 1988
Vydání
1. vyd.
Edice
Planeta (Lidové nakladatelství). Malá řada
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstříky

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0938.681
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
TK-0239.535