Přírodní látky a jejich biologická aktivita. Svazek 2, Využití látek pro ovlivnění fyziologických procesů hospodářských zvířat

Chci si vypůjčit

Nutraceutika jsou skupinou komerčních potravinářských produktů, používaných v západní Evropě, USA a Japonsku, jež jsou známy již relativně dlouhou dobu. Nejedná se však ani o léčivé přípravky, ani o potravinu ve vlastním slova smyslu, ale o potravinu s příznivým působením na fyziologii člověka, která má často preventivní účinek celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Lubomír Opletal, 1952-
Věra Skřivanová, 1951-
Univerzita Karlova
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
653 s. : il. ; 23 cm
Vydáno
Praha : Karolinum, 2010
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN
978-80-246-1801-2
Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna Autorsky chráněné Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius