Účetní kontrola výroby a prodeje ve veřejném stravování

Chci si vypůjčit

Příručka informuje o ekonomice veřejného stravování, popisuje organizaci účetní kontroly výroby a prodeje v tomto oboru a uvádí náměty pro její zjednodušení.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Mathauser
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
71 s., příl.
Vydáno
Praha : Vydavatelství vnitřního obchodu, 1959
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 001408547
003 CZ BrMZK
005 20141002120544.0
007 ta
008 140801s1959 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000453721 
035 |a (OCoLC)85325300 
040 |a ABA001  |b cze  |c ULG001  |d ABA001  |d BOA001 
080 9 |a 642.58:[657.4:658.562(024) 
100 1 |a Mathauser, Jan  |7 jx20071210047  |4 aut 
245 1 0 |a Účetní kontrola výroby a prodeje ve veřejném stravování /  |c Jan Mathauser 
260 |a Praha :  |b Vydavatelství vnitřního obchodu,  |c 1959 
300 |a 71 s., příl. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
910 |a BOA001  |b 2-0419.111 
990 |a BK 
991 |b 201407 
996 6 |b 2619122702  |c 2-0419.111  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |w 001443674  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001408547.MZK50001443674000010