Rozbory ve fotografickém průmyslu : [určeno pracovníkům ve fot. a filmovém průmyslu]
V první polovině knihy jsou probrány obecné a fotochemické vlastnosti želatiny a je pojednáno o želatině pro barytáže a pro ochranné a zadní vrstvy. Je věnována pozornost zkoušení lučebnin pro výrobu citlivých emulsí, dále podložkám pro fotografické emulse a mezioperační kontrole výroby citlivých vrstev. V druhé polovině spisu jsou … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 220 s. : il. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1955
- Vydání
- 2., zcela přeprac. vyd.
- Edice
- Řada chemické literatury
- Popis jednotky
- 2000 výt.
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a22000002a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001435646 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20141110090456.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 141110s1955 xr a er|||||||||||cze d | ||
015 | |a cnb000718851 | ||
035 | |a (OCoLC)85443900 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |c ULG001 |d ABA001 |d BOA001 | ||
100 | 1 | |a Lauschmann, Jan, |d 1901-1991 |7 jk01071667 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Rozbory ve fotografickém průmyslu : |b [určeno pracovníkům ve fot. a filmovém průmyslu] / |c Jan Lauschmann |
250 | |a 2., zcela přeprac. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní nakladatelství technické literatury, |c 1955 | ||
300 | |a 220 s. : |b il. ; |c 21 cm | ||
490 | 1 | |a Řada chemické literatury | |
500 | |a 2000 výt. | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii a rejstřík | ||
830 | 0 | |a Řada chemické literatury |0 s | |
910 | |a BOA001 |b 2-0343.900 | ||
990 | |a BK | ||
991 | |b 201411 | ||
996 | 7 | |b 2618982712 |c 2-0343.900 |l MZK |r Sklad / do 24 hodin |n 0 |w 001470245 |u 000020 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01001435646.MZK50001470245000020 | |
996 | 6 | |b 2618982713 |c 2-0343.900 |l MZK |r Sklad / do 24 hodin |n 0 |w 001470245 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01001435646.MZK50001470245000010 |