Česká kuchařka

Chci si vypůjčit

Ty nejlepší recepty z tradiční české kuchyně. Pokrmy jako kulajda, svíčková na smetaně, bramborák nebo buchty patří k české klasice a připravují se nejen v českých domácnostech, ale také ve vybraných restauracích po celé zemi. A protože ne každý má recepty v malíčku, připravili jsme pro vás tuto kuchařku. Najdete v ní výběr celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Petr Sýkora
Další autoři
Magdalena Wagnerová, 1960-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
159 stran : barevné ilustrace ; 19 cm
Vydáno
Praha : Plot, 2016
Vydání
Vydání první
Témata
ISBN
978-80-7428-283-6

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-1372.888