Thajská kuchyně

Chci si vypůjčit

Recepty z thajské kuchyně na přípravu jednohubek a salátů, kari a polévek, pokrmů na pánvi a dezertů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Stefanie Nickel
Další autoři
Wolfgang Schardt
Jiří Pour
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
Vydáno
Praha : Vašut, 2022
Vydání
České vydání první
Edice
Jak na to (Jan Vašut)
Témata
Popis jednotky
Z němčiny přeložil Jiří Pour
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7541-336-9

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1498.349