Anglická kuchyňa

Chci si vypůjčit

Další v řadě sešitů o kuchyních cizích zemí přináší předpisy na polévky, pokrmy z ryb, masa, drůbeže, zvěřiny, vajec a brambor, paštiky a pochoutky a popisuje úpravu salátů a zeleniny a pro anglickou kuchyni charakteristických slaných a sladkých nákypů, pudinků a omáček a různých příloh.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Juraj Romaňuk
Další autoři
Eduard Brhlík
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
32 s. : il. ; 4°
Vydáno
Bratislava : Práca, 1970
Vydání
1. vyd.
Edice
Knižnica praktických príručiek Práce
Témata

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
status_unknown_message
MZK
Sklad / do 24 hodin
X2-0642.382