Chemie a technologie sladu a piva : určeno pro posluchače fak. potravinářské technologie. Díl 1, Hlavní suroviny, sladařství

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Dyr, 1904-1980
Další autoři
Iška Hauzar, 1928-2008
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
235 s. ; 4°
Vydáno
Praha : SNTL, 1961
Vydání
1. vyd.
Edice
Učební texty vysokých škol
Popis jednotky
Vyd. Vys. šk. chem. technologická v Praze
Přehl. lit.
S il. a grafy v textu
195 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
4-0453.753,1
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
4-0485.644,1
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
TK-A-0096.740,1