Chemie a technologie sladu a piva : určeno pro posluchače fak. potravinářské technologie. Díl 1, Hlavní suroviny, sladařství
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 235 s. ; 4°
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1961
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Učební texty vysokých škol
- Popis jednotky
- Vyd. Vys. šk. chem. technologická v Praze
Přehl. lit.
S il. a grafy v textu
195 výt. - Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
4-0453.753,1 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
4-0485.644,1 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
TK-A-0096.740,1 |