Vaříme z luštěnin a obilovin

Get it

Sešit obsahuje předpisy na přípravu pokrmů z čočky, fazolí, hrachu, jáhel, krup, ovesných vloček, pohanky a rýže. Kromě předpisů na polévky, hlavní jídla, saláty, nákypy, moučníky apod. pojednává o správné úpravě luštěnin aobilovin a o jejich místě v naší kuchyni.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Eva Šafářová
Document Type
Books
Physical Description
31 s. ; 4°
Published
Praha : Práce, 1979
Edition
1. vyd.
Series
Sešity domácího hospodaření
Item Description
Obálku s použitím barev. fot. Táni Martínkové navrhl Mojmír Čapek
80000 výt.
Suggest for digitization
Suggest for digitization

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Live Status Unavailable
MZK
Sklad / do 24 hodin
X2-0804.904