Mikrobiologie potravin

Chci si vypůjčit

V obecné části jsou zpracována tato témata: Charakteristika mikroorganismů (viry, baktérie, kvasinky a kvasinkovité mikroorganismy, vláknité houby); Metabolismus mikroorganismů; Výživa mikroorganismů; Genetika mikroorganismů. Ve speciální části jsou zpracována tato témata: Vnější a vnitřní faktory v potravinách a jejich vliv na mikroorganismy; celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Růžena Cempírková, 1945-
Další autoři
Šárka Hejlová
Jindra Lukášová, 1936-2004
Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
165 s. : il. ; 30 cm
Vydáno
České Budějovice : Jihočeská univerzita, 1997
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Určeno posl. fak. zeměd.
ISBN
80-7040-254-7
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1041.145