Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Netušil
Další autoři
Eva Křivánková
Josef Holas
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
271 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : SPN, 1989
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice pro střední školy (Státní pedagogické nakladatelství)
ISBN
80-04-23431-3
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1508.889
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0110.397