Vláknina potravy - význam ve výživě a v klinické medicíně

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Elvíra Zamrazilová
Další autoři
Jaroslav Mayzlík
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
39 s., s. 43-79
Vydáno
Praha : Avicenum, 1989
Vydání
1. vyd.
Edice
Novinky v medicíně (Avicenum)
Popis jednotky
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0948.119
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0948.119