Vaříme zdravě, chutně a hospodárně

Get it

V novém upraveném vydání úspěšné kuchařky vypustily autorky kapitolu o zavařování a provedly revizi jednotlivých předpisů, z nichž některé nevhodné a složité vyřadily. Pro přehlednost doplnily knihu třemi rejstříky, abecedním, speciálním a podle druhů pokrmů. Úvodní stať seznamuje se základními zdravotními požadavky na sestavu full description

Saved in:

Bibliographic Details

Other Authors
Joza Břízová, 1905-1983
Document Type
Books
Physical Description
261 s., [64] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 29 cm
Published
Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1964
Edition
Vyd. 10., V SZdN 5., zkrác.
Item Description
74000 výt.
Terminologický slovník
Obsahuje rejstříky
Suggest for digitization
Suggest for digitization

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Live Status Unavailable
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-0528.279