Košťálové zeleniny : pěstování a kuchyňská úprava

Chci si vypůjčit

Příručka, určená drobným pěstitelům, seznamuje ve všeobecné části s významem, biologickou hodnotou, podmínkami a způsoby pěstování košťálovin i s jejich ochranou před chorobami a škůdci. Speciální část uvádí kroměcharakteristik jednotlivých druhů i způsoby jejich kuchyňské úpravy.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
František Vlček
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
217 s.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1969
Vydání
1. vyd.
Edice
Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Malá zahradnická knižnice
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-0629.612
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0055.538