Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství

Chci si vypůjčit

Seznamuje se základními charakteristikami antibiotik, s obecnými problémy, zdravotními aspekty a zásadami jejich použití v potravinářství, mlékárenském i ostatním potravinářském průmyslu. Poslední kapitola se zabývá použitím antibiotik v zemědělství při krmení hospodářských zvířat.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miroslav Hejzlar, 1928-2000
Další autoři
Miloš Teplý
Bohumil Hylmar, 1923-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
282 s. : il.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1980
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0825.822