Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství

Chci si vypůjčit

Seznamuje se základními charakteristikami antibiotik, s obecnými problémy, zdravotními aspekty a zásadami jejich použití v potravinářství, mlékárenském i ostatním potravinářském průmyslu. Poslední kapitola se zabývá použitím antibiotik v zemědělství při krmení hospodářských zvířat.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miroslav Hejzlar, 1928-2000
Další autoři
Miloš Teplý
Bohumil Hylmar, 1923-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
282 s. : il.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1980
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna