Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny

Get it

Kniha, patřící k nejvýznamnějším dílům sovětské i světové literatury v tomto oboru, byla napsána r. 1930 a r. 1949 doplněna o nejnovější nauku o složení ovoce a zeleniny. Pojednává o významu ovoce v dietetice, o třídění a složení ovoce, o změnách v jeho chemickém složení při zrání a skladování a o metodice zkoumání a stanovení full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Fedor Vasil‘jevič Cerevitinov, 1874-1947
Document Type
Books
Physical Description
321 s.
Published
Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952
Edition
1. vyd.
Series
Knižnice potravinářského průmyslu
Suggest for digitization
Suggest for digitization

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0296.875
Outside loan
Loading…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0296.875
Outside loan
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0003.922