Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny
Kniha, patřící k nejvýznamnějším dílům sovětské i světové literatury v tomto oboru, byla napsána r. 1930 a r. 1949 doplněna o nejnovější nauku o složení ovoce a zeleniny. Pojednává o významu ovoce v dietetice, o třídění a složení ovoce, o změnách v jeho chemickém složení při zrání a skladování a o metodice zkoumání a stanovení … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 321 s.
- Published
-
Praha :
Průmyslové vydavatelství,
1952
- Edition
- 1. vyd.
- Series
- Knižnice potravinářského průmyslu
- Suggest for digitization
- Suggest for digitization
Holdings
Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
In-house only
|
Loading…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0296.875 | ||||
Outside loan
|
Loading…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0296.875 | ||||
Outside loan
|
Loading…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
PK-0003.922 |