Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny

Chci si vypůjčit

Kniha, patřící k nejvýznamnějším dílům sovětské i světové literatury v tomto oboru, byla napsána r. 1930 a r. 1949 doplněna o nejnovější nauku o složení ovoce a zeleniny. Pojednává o významu ovoce v dietetice, o třídění a složení ovoce, o změnách v jeho chemickém složení při zrání a skladování a o metodice zkoumání a stanovení celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Fedor Vasil‘jevič Cerevitinov, 1874-1947
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
321 s.
Vydáno
Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952
Vydání
1. vyd.
Edice
Knižnice potravinářského průmyslu
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0296.875
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0296.875
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0003.922