Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny
Kniha, patřící k nejvýznamnějším dílům sovětské i světové literatury v tomto oboru, byla napsána r. 1930 a r. 1949 doplněna o nejnovější nauku o složení ovoce a zeleniny. Pojednává o významu ovoce v dietetice, o třídění a složení ovoce, o změnách v jeho chemickém složení při zrání a skladování a o metodice zkoumání a stanovení … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 321 s.
- Vydáno
-
Praha :
Průmyslové vydavatelství,
1952
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Knižnice potravinářského průmyslu
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0296.875 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0296.875 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
PK-0003.922 |