Amaranth : vaříme a pečeme z pokladu starých Inků

Get it

Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Pavel Kohout, 1962-
Other Authors
Jaroslava Pavlíčková
Document Type
Books
Physical Description
61 s., [4] s. obr. příl. : il. ; 21 cm
Published
Čestlice ; Nakladatelství Pavla Momčilová - Medica publishing, c2000
Edition
1. vyd.
Series
Sešity zdravé výživy
Subjects
ISBN
80-85936-34-8
Suggest for digitization
Suggest for digitization

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1081.819