Amaranth : vaříme a pečeme z pokladu starých Inků
Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 61 s., [4] s. obr. příl. : il. ; 21 cm
- Vydáno
-
Čestlice ;
Nakladatelství Pavla Momčilová - Medica publishing,
c2000
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Sešity zdravé výživy
- Témata
- ISBN
- 80-85936-34-8
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci