Amaranth : vaříme a pečeme z pokladu starých Inků

Chci si vypůjčit

Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Kohout, 1962-
Další autoři
Jaroslava Pavlíčková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
61 s., [4] s. obr. příl. : il. ; 21 cm
Vydáno
Čestlice ; Nakladatelství Pavla Momčilová - Medica publishing, c2000
Vydání
1. vyd.
Edice
Sešity zdravé výživy
Témata
ISBN
80-85936-34-8
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1081.819