Tradiční koření. II, Méně známé druhy

Chci si vypůjčit

Druhý díl publikace obsahuje obecnou charakteristiku 27 druhů exotického koření (asant až tamarind), jejich stručnou historii a jejich užití v medicíně a zejména v kuchyni. Závěr každého hesla je věnován jednomu i více receptům na přípravu kořeněného jídla.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Dagmar Lánská
Další autoři
Milan Zemina, 1935-2011
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
145 s. : il. ; 17 cm
Vydáno
Praha : Nakladatelství Lidové noviny, 2001
Edice
O koření a kořenění
Témata
ISBN
80-7106-531-5
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-1093.691,2