Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 178 s. : il. ; 30 cm
- Vydáno
-
Zlín :
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,
2005 [i.e. 2006]
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Učební texty vysokých škol
- Témata
- Popis jednotky
- Správné vročení na obálce
200 výt.
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 80-7318-372-2
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |