Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Hrabě, 1943-
Další autoři
Otakar Rop, 1972-2013
Ignác Hoza, 1941-
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
178 s. : il. ; 30 cm
Vydáno
Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2005 [i.e. 2006]
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Učební texty vysokých škol
Témata
Popis jednotky
Správné vročení na obálce
200 výt.
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7318-372-2
Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna Autorsky chráněné Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius