Praktické rady do kuchyně

Chci si vypůjčit

V Praktických radách do kuchyně přinášíme výběr z těch nejlepších nápadů, jak při vaření ušetřit práci, čas i peníze a přitom podávat chutné a zdravé pokrmy. Rady a tipy se týkají nejen vaření, ale i nákupu a skladování potravin a údržby kuchyně. Říká se, že nikdo učený z nebe nespadl – tak si pojďte spolu s námi celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Richard Gabriel, 1934-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
229 s. ; 16 cm
Vydáno
Praha : Beta, 2006
Vydání
Vyd. 1.
Témata
ISBN
80-7306-258-5

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-1177.946