Jídla z jednoho hrnce
Nejcharakterističtějším rysem „vaření z jednoho hrnce“ je prolínání chutí – každá ingredience ovlivňuje ty ostatní, čímž vznikají unikátní kombinace a kulinářské skvosty. Příznivcům vaření v jednom hrnci nabízí tato kniha výjimečnou sbírku receptů, které je možné připravit například i v remosce nebo v kotlíku. Co … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 96 s. : barev. il. ; 29 cm
- Vydáno
-
Čestlice :
Rebo,
c2007
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Vaříme a pečeme s Rebem
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z anglického překladu nizozemského originálu
Obálkový podnázev: inspirace pro každý den--
Obsahuje rejstřík - ISBN
- 978-80-7234-691-2