Zelenina od A do Z : (zeleninové pokrmy)

Chci si vypůjčit

Ing. Dagmar Lánská je proslulou autorkou specializovanou využití zeleniny a koření, její publikace mají početnou čtenářskou obec a opakovaně vycházejí. Publikace o úloze zeleniny v našem stravování a přípravě zeleninových pokrmů již slavila v minulosti úspěchy a nyní vychází v revidovaném a doplněném vydání. Autorka v ní soustředila celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Dagmar Lánská
Další autoři
Milan Zemina, 1935-2011
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
143 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
Vydáno
Velké Bílovice : TeMi CZ, 2008
Vydání
Vyd. 2., upr., V TeMi CZ 1.
Edice
Vaří TeMi
Témata
ISBN
978-80-87156-10-0

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1228.607