Zelenina od A do Z : (zeleninové pokrmy)
Chci si vypůjčit
Ing. Dagmar Lánská je proslulou autorkou specializovanou využití zeleniny a koření, její publikace mají početnou čtenářskou obec a opakovaně vycházejí. Publikace o úloze zeleniny v našem stravování a přípravě zeleninových pokrmů již slavila v minulosti úspěchy a nyní vychází v revidovaném a doplněném vydání. Autorka v ní soustředila
všechny známé druhy zeleniny dostupné na tuzemském trhu od artyčoku po zelí a ke každému připojila recepty gastronomicky nejvýhodnější úpravy. Receptář doprovází barevná fotografická prezentace pokrmů od Miroslava Zeminy.
… celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
-
Hlavní autor
-
Dagmar Lánská
-
Další autoři
-
Milan Zemina, 1935-2011
-
Typ dokumentu
- Knihy
-
Fyzický popis
- 143 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
-
Vydáno
-
Velké Bílovice :
TeMi CZ,
2008
-
Vydání
- Vyd. 2., upr., V TeMi CZ 1.
-
Edice
- Vaří TeMi
-
Témata
-
ISBN
- 978-80-87156-10-0