La troncation en tant que procédé d'abréviation de mots et sa perception dans le français contemporain

Chci si vypůjčit

Publikace se zabývá postavením tronkace, jež představuje jeden ze způsobů zkracování slov současné francouzštiny, popisuje povahu všech lexikálních jednotek tvořených za pomoci tronkace, všímá si jejich charakteristických rysů, zaznamenává zvláštnosti při jejich použití či tvorbě. Nakonec se zaměřuje na jejich znalost a percepci celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Radka Mudrochová, 1983-
Další autoři
Univerzita Palackého. Filozofická fakulta
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
335 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Olomouc : Université Palacký d'Olomouc, 2012
Vydání
1ère éd.
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Univerzita Palackého v Olomouci, Filozofická fakulta
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-244-3290-8

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1305.367