La troncation en tant que procédé d'abréviation de mots et sa perception dans le français contemporain
Publikace se zabývá postavením tronkace, jež představuje jeden ze způsobů zkracování slov současné francouzštiny, popisuje povahu všech lexikálních jednotek tvořených za pomoci tronkace, všímá si jejich charakteristických rysů, zaznamenává zvláštnosti při jejich použití či tvorbě. Nakonec se zaměřuje na jejich znalost a percepci … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 335 s. : il. ; 21 cm
- Vydáno
-
Olomouc :
Université Palacký d'Olomouc,
2012
- Vydání
- 1ère éd.
- Témata
- Popis jednotky
- Nad názvem: Univerzita Palackého v Olomouci, Filozofická fakulta
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-244-3290-8