Guláše z hrnce i kotlíku

Chci si vypůjčit

Klasická příprava gulášových polévek, gulášů z masa hovězího, vepřového, jehněčího a skopového, ze zvěřiny, z drůbeže, z ryb, rychlých gulášů z uzeniny nebo z konzervy a z různých druhů hub. Předpisy na bezmasé guláše - z brambor, sóji, cizrny, fazolí, cukety. Nechybí několik masových specialit, které s gulášem moc společného celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Radka Hrevušová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
109 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 20 cm
Vydáno
České Budějovice : Dona, 2013
Témata
ISBN
978-80-7322-159-1

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-1304.871