Dietologie pro lékaře, farmaceuty, zdravotní sestry a nutriční terapeuty
Předkládaná publikace je určena lékařům, farmaceutům, zdravotním sestrám a především nutričním terapeutům, kterým by měla zprostředkovat základní orientaci v léčbě dietou a poskytnout informace o významu potravin v prevenci a léčbě chorob. Potraviny a způsob výživy se podílejí na vzniku až 75 % veškerých onemocnění, přičemž … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 341 s. : il. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Triton,
2013
- Vydání
- 2., upr. vyd.
- Edice
- Lékařské repetitorium
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7387-699-9
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1310.580 | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
STM 6p
|
613.2 SVA | 2-1310.580 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 0p
|
613.2 SVA | 2-1310.580 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 0p
|
613.2 SVA | 2-1310.580 |