Česká kuchyně : tradice, zvyklosti, oblíbená jídla, recepty

Chci si vypůjčit

Vybrané recepty české kuchyně na přípravu tradičních jídel, specifické rysy české gastronomie v návaznosti na jednotlivá roční období a ve spojení s významnými společenskými či rodinnými událostmi, kuchyně o svátcích, svatební hostina.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Petr Stupka, 1956-
Další autoři
Jan Eliášek, 1971-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
75 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
Vydáno
Český Krumlov : MCU, 2014
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
ISBN
978-80-7339-264-2

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1332.520