Potravinářské inženýrství a technika

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Štencl, 1951-
Další autoři
Bohumíra Janštová, 1955-
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie mléka
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
75 s. : il. ; 30 cm
Vydáno
Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie mléka
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-7305-680-3

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1338.393
Absenčně
Načítá se…
Vol.výběr
VV 1p
664 ŠTE 4-1338.393
Absenčně
Načítá se…
Vol.výběr
VV 1p
664 ŠTE 4-1338.393
Absenčně
Načítá se…
Vol.výběr
VV 1p
664 ŠTE 4-1338.393