Mražený smetanový krém : technika výroby a distribuce

Chci si vypůjčit

Kolektivní práce o technice výroby a distribuce mraženého smetanového krému. První část pojednává o vlastnostech této průmyslové mléčné speciality. Druhá část se zabývá způsobem její výroby a surovinami. Třetí část je věnována technice distribuce, odbytu a účasti oblastních skladů na distribuci. Čtvrtá část pak podává celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Alois Chudoba
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
173 s.
Vydáno
Praha : Laktos, [1954]
Vydání
1. vyd.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0320.214