Mražený smetanový krém : technika výroby a distribuce

Chci si vypůjčit

Kolektivní práce o technice výroby a distribuce mraženého smetanového krému. První část pojednává o vlastnostech této průmyslové mléčné speciality. Druhá část se zabývá způsobem její výroby a surovinami. Třetí část je věnována technice distribuce, odbytu a účasti oblastních skladů na distribuci. Čtvrtá část pak podává celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Alois Chudoba
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
173 s.
Vydáno
Praha : Laktos, [1954]
Vydání
1. vyd.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 001455101
003 CZ BrMZK
005 20150812093324.0
007 ta
008 150210s1954 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000510650 
035 |a (OCoLC)85316901 
040 |a ABA001  |b cze  |c CBA001  |d ABA001  |d BOA001 
245 0 0 |a Mražený smetanový krém :  |b technika výroby a distribuce /  |c Alois Chudoba ... [et al.] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Laktos,  |c [1954] 
300 |a 173 s. 
700 1 |a Chudoba, Alois  |7 xx0103803  |4 aut 
910 |a BOA001  |b 2-0320.214 
990 |a BK 
991 |b 201502 
996 6 |b 2618809190  |c 2-0320.214  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 1  |w 001490126  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001455101.MZK50001490126000010