Zužitkování syrovátky : možnosti použití syrovátky

Get it

Práce podává přehled všech více i méně známých způsobů zužitkování syrovátky: přímé použití, získání jednotl. součástí a jejich použití, zahušťování a sušení, zužitkování mikrobiologickou cestou. Syrovátka byla až dosud pokládána za balastní odpadek. Její zužitkování se však dnes jeví jednou z nejvýhodnějších full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Josef Šiman
Document Type
Books
Physical Description
115 stran : ilustrace
Published
Praha : Průmyslové nakladatelství, 1950
Edition
1. vydaní
Series
Knižnice průmyslu výživy
Subjects
Bibliography
Obsahuje rejstřík
Suggest for digitization
Suggest for digitization

MARC

LEADER 00000nam a22000002i 4500
001 001495463
003 CZ BrMZK
005 20160413134735.0
007 ta
008 151105s1950 xr a er|||||||||||cze d
015 |a cnb000502064 
035 |a (OCoLC)85303971 
040 |a ABA009  |b cze  |d BOA001  |e rda 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 9 |a 637.142.2  |2 MRF 
100 1 |a Šiman, Josef  |7 jx20050617044  |4 aut 
245 1 0 |a Zužitkování syrovátky :  |b možnosti použití syrovátky /  |c Josef Šiman 
250 |a 1. vydaní 
264 1 |a Praha :  |b Průmyslové nakladatelství,  |c 1950 
300 |a 115 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Knižnice průmyslu výživy ;  |v svazek 25 
504 |a Obsahuje rejstřík 
650 0 7 |a syrovátka  |7 ph387189  |2 czenas 
830 0 |a Knižnice průmyslu výživy 
910 |a BOA001  |b 2-0262.044 
990 |a BK 
991 |b 201510 
996 7 |b 2618906261  |c 2-0262.044  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 2  |w 001530720  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01001495463.MZK50001530720000010 
996 6 |b 2618906262  |c 2-0262.044  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |w 001530720  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001495463.MZK50001530720000020