Co jíme?

Chci si vypůjčit

Dozvíte se, jak se pěstují a zpracovávají různé druhy potravin, než se dostanou k nám na talíř. Obiloviny, ovoce a zelenina, živočišné a mořské potraviny a také sladkosti. Pod 60 otevíracími okénky se skrývají další obrázky a informace.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Benedetta Giaufret
Další autoři
Enrica Rusina
Emily Bone
Jaroslav Kučera, 1956-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
12 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
Vydáno
Praha : Svojtka & Co., s.r.o., 2015
Vydání
První české vydání
Edice
Podívej se pod okénko
Témata
Popis jednotky
Z angličtiny přeložil Jaroslav Kučera
Kartonové listy s odklápěcími okénky
Uživatelské určení
Pro děti od 3 let
ISBN
978-80-256-1721-2

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1363.673