Zhodnocení fyzikálně-chemických a biologických vlastností substrátů založených na bázi separátů upravených fermentací : certifikovaná metodika

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Tlustoš, 1955-
Další autoři
Česká zemědělská univerzita v Praze. Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
37 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Vydáno
V Praze : Česká zemědělská univerzita, 2016
Vydání
Vydání první
Edice
Certifikovaná metodika
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-213-2677-4

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1382.401