Druhá česko-moravská chirurgická kuchařka, aneb, Jak to dělám já (chirurgové sobě)

Chci si vypůjčit

Opět je zde detailně pojednáno rovněž o správném výběru vína a proto své produkty v knize představují nejlepší moravská vinařství. Kuchařka je originálně koncipována a v úvodu ji slovem podpořily významné osobnosti duchovního a společenského života.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ivan Čapov, 1955-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
171 stran : barevné ilustrace, portréty ; 31 cm
Vydáno
Praha : Galén, [2016]
Vydání
První vydání
Témata
Popis jednotky
Podnázev na doplňkové titulní stránce: rýže a těstoviny ve světové kuchyni
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7492-278-7

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1385.103