Bezlepková dieta : nejen pro pacienty s cukrovkou a redukční dietou

Chci si vypůjčit

Kuchařské recepty pro pacienty s celiakií a cukrovkou na přípravu bezlepkových jídel. Kalorické hodnoty, obsah bílkovin, tuků a sacharidů u každé suroviny.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Olga Mengerová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
130 stran ; 21 cm
Vydáno
Praha : Forsapi, [2018]
Vydání
1. vydání
Edice
Stručné informace pro pacienty
Témata
ISBN
978-80-87250-40-2

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1409.132
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1409.132