Jídlo není jenom "něco k jídlu" : tradiční stravování a pokrmy jako součást regionální a národní identity ve vědomí a paměti současné společnosti

Chci si vypůjčit

Hlavním tématem publikace je jídlo a to z hlediska jeho významu v sociálním životě. Zkoumá, jak se jídlo podílí na tom, jak si navzájem rozumíme jako členové sociálních skupin a obyvatelé různých kulturních světů, jakou roli sehrává tradiční jídlo v procesech konstrukce národní a regionální identity.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Dušan Janák, 1979-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
285 stran : barevné ilustrace ; 21 x 22 cm
Vydáno
Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2020
Vydání
Vydání první
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-7510-428-1

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1457.840